2013. május 27., hétfő

Már megint... :|

Üdv!
Jelenleg itthon meresztem csodálatos faromat, ugyanis éjszaka megint rosszul voltam. Csak a szokásos... Nyomódott a mellkasom, nehezen kaptam levegőt, szédültem, hányingerem volt. Aludtam összvissz 3 órát, de azt is úgy, hogy 15 percenként felkeltem arra, hogy nem kapok levegőt, vagy forog velem a világ. Q.Q
Aztán arra a következtetésre jutottam, hogy talán a kávé az oka. Ugyanis amikor először lettem rosszul, akkor is ittam. Pedig nem szoktam, csak délután álmos voltam. Amúgy sem nagyon bírom a koffeint, megy tőle a hasam. És ugye izgultam a mai dolgozat meg felelés miatt és rájátszott a gyulladás is + a kávé. Szóval így szépen összeadódott a dolog.
Délelőtt aludtam egy jót és azután elkezdtem megújítani a mangámmal foglalkozó oldalamat, amin röpke 5-6 hónapja semmi friss nem volt. Design csere, új történet, szereplők stb.
Katt az iconra, ha esetleg van kedved bekukkantani:

Amúgy hatalmas csalódás ért, tegnap a Kalandjáratba nem a nyíregyházi felvételeket mutatták, hanem valami dunántúli helyet. Mi meg milyen lelkesen ültünk a tv előtt anyuékkal. :'( Plusz tudtom, hogy voltak olyanok, akik csak miattam nézték, és erre nem is az a rész volt. :( Ezért itt is szeretnék elnézést kérni!
Mindenesetre én jövővasárnap is nézem, hátha akkor lesz. ˇ_ˇ
No, ennyi lennék.
Mostantól a mangámmal kapcsolatos új rajzaim nem ide, hanem a másik a kykkymangára kerülnek majd.
Pá! ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése