2012. március 16., péntek

1 hét depi nélkül! WTF?! :O :D

 Konbawa!

Éjszaka 1 óra van és nem tudok magammal mit kezdeni, gondoltam írok pár sort :D
Tiszta büszke vagyok magamra,  mert legalább egy hétig nem voltam depis! Talán ez annak is betudható, hogy repdesek az örömtől a felvételi és a Mondo miatt :3 Meg most a csajokkal is elvagyok(értds: most mást fogtak ki helyettem :"D) . 
Jó kis napot tudhatok magam mögött, hisz Rencsóval és Sayumival ostrom alatt tartottuk az mlapot. Szerintem 1 éve nem volt már ekkora kommentáradat a részünkről :D Sőt, még Szasza és Diamante is becsatlakozott a fórumomba!
És a hülyeségből általában még több és még nagyobb hülyeség sül ki. Úgy hogy létre jött a CSAPAT = Csoki Anime Protkó AlakulaT  Szóval még éjszaka hozzá kezdek megrajzolni hármunkat, mint a 3 testőrt :D Rég nevettem már ennyit. Feldobta ez a két csajszi az estémet és a délutánomat. Kár, hogy messze laknunk egymástól, de az anime con miden reményünk *-*
Hmmp.. Egyébként nem sok minden történt velem. Dogaírós hét volt ez -.-" Ami nagyobb cucc az az, hogy apa nem sokára megy ki Németországba dolgozni. Követelni fogok tőle vmi fincsi német csokit! Bizony ám! Hihi ^^ Fura lesz nélküle, de azt hiszem jól megleszünk kettecskén is anyával. A ház így se úgy se lesz kihalt, mert a két papagájom biztosítja a folyamatos háttérzajt :3
Hát ennyi. Jó kedvem van, remélem az is lesz egy darabig =)
Ja és feltöltöttem azokat a rajzokat, amiket a Megyóba vittem a mappába. Ezek eddig a suliban voltak, de mostantól nálam lesznek:
Ő az unoka tesóm Ani. Ez volt az első portrém, kicsit szar lett :S

Egy szék rajta egy drapériával:

Egy sima tanulmány rajz:

Testek:

És egy tónusos tanulmányrajz:

(henger, tök, üveg)
Na, de most megyek és megfürdök.
Oyasumi nasai! ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése