2015. július 20., hétfő

Egy jó kis nap :)

Háj evribádi! :D
Nos, ahogy tegnap említettem, elmentünk Lacival és a tesójával mozizni. Tök jó volt, a Minyonokat néztük. Én személy szerint nagyon jókat röhögtem rajta. Bár mint sok mese, ez is részben a felnőtteknek szól, mert azért van benne rengeteg olyan utalás, amit egy gyerek nem érthet. Szóval egész jól meg lett csinálva, bár azon kiakadtam, hogy a piramist csak egy sima kőépületnek ábrázolták, holott fénykorában a piramisok tetejét sokszor egy aranytömbbel zárták le, ami megadta a végleges piramis formát. Magát az épületet pedig hófehér márvány lapokkal fedték vagy épp más borítást is kaphatott, de semmiképp nem voltak olyanok, mint most. Ezen háborogtam is egy sort, Laci csitított le. xD De összességében jól ki lett találva, bár néhány poén kicsit túl sokszor el lett már sütve az évek folyamán a mesékben, de azért tényleg lehetett élvezni. :)

Aztán biliárdoztunk egyet. Vagyis az túlzás, mert főleg csak ők ketten játszottak. A felénél kiszálltam, mert nem készültem arra, hogy utána biliárdozunk, szóval elég rövid ruha volt rajtam és zavart, hogy be kellett dőlni... Meg persze mindig elrontottam mindent és inkább nem tettem tönkre a fiúk játékát. De élvezet volt nézni őket, tök jókat nevettem. :)
Végül ők vettek egy kis kaját a Burger King-ben és már mentünk is a buszvégre, mert el akartam érni a 20:30-as buszom. Kicsi féltem volna egyedül ülni a buszmegben, mert ugye az ő buszuk 20:50-kor ment, az enyém pedig következőleg csak 21:05-kor jött volna. 15 perc egyedül ülés egy lánynak Debrecenben elég veszélyes, főleg így este fele. Tudom, hogy a csapból is ez folyik, de itt tényleg sok a menekült és sokféle ember mászkál a városban, még úgy is belénk kötnek, ha ott van velem Laci... Nem hogy egyedül... Szóval nem kell ezt tovább magyarázni. Szépen feltettek a 20:30-as buszra és még sötétedés előtt itthon is voltam. :)
Tök jó kis nap volt a mai. Minden egyes percét élveztem. ^w^ Végre tényleg kijelenthetem, hogy nyár van! :D

Na, de amúgy még nem írtam meg a dolgozós "élményeimet", azokat hamarosan pótolom és még akarok egy bejegyzést írni, vagyis inkább bejegyzés sorozatot... :) Szóval próbálok kicsit aktívabban blogolni, mert ahogy elnéztem a bejegyzéseimnek a számát az elmúlt években, elég gyorsan zuhanó tendenciát mutat. Szóval próbálok kicsit javítani ezen. ^^ Meg hátha lesznek most már ilyen kis élményeim, amiket boldogan megoszthatok veletek. *Q*

Szóval hamarosan megint jelentkezem. További szép estét mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

  1. Na örülök,hogy javult a kedélyed és megváltoztak a dolgok.
    Szurkolok,hogy így maradjon,mert megérdemled :3

    VálaszTörlés