2014. július 20., vasárnap

Olyan mindenféle katyvasz :D

Ahoy! :D
Iszonyat meleg van, az ember szinte megsül a saját szobájában. Bár Isozaki jogosan kijelentette, hogy akik panelba laknak, azoknak nehezebb. Szerencsére nem tapasztaltam meg még a panel csodáit nyáron (sem máskor) de én elhiszem neki. :'D
Most a MondoConnal van tele a Facebook. Eredetileg úgy volt, hogy mi is megyünk Lacival, de aztán megbeszéltük, hogy az Akatsuki köpeny alkalmatlan a nyári cpzésre, így maradtunk az őszinél (ha minden igaz). Ő ugye megint Itachi lett volna, én pedig Conan. A pareszt már szépen meg is vágtam, kivasaltam és egyéb szörnyűséget követtem el vele. Még kontyom is van és a fehér virág is megkerült a hajamba. Az Akatsuki köpenyt nem varrtam még meg, de nem is igyekeztem vele, mert még jóval con előtt megbeszéltük, hogy nem utazunk fel egy napra azért, hogy szénné égjünk a melegben.
Emlékeztek még csodás első cp-mre és a még igénytelenebb parókámra?
Hát ez lenne az:
Szegény paróka. Még csak ki se mostam T_T
 Ennél műanyagosabb hatása nem is lehetne :'D

És ez lett belőle:

Azért látszik a kettő közti különbség. A csillogása sem olyan vészes már (hála a babahintőpornak) és a szemöldököm is kékre festettem így kicsit jobban klappol minden. ><


Szóval az augusztusi terveim  között szerepel, hogy megvarrom a köpenyt, megcsinálom Laci Itachi cp-jéhez a cipőt, és beígértem neki egy kunait is. 
Plusz megcsinálom a rakat német házimat és a 3 portrét is illene már elkezdeni. És még júl. 31-ig el kell készítenem a megrendelt festményt is a kutyusról. :)
Úgyhogy akad dolgom rendesen, a nyár meg csak úgy rohan. 
Végre láttam valami jó animét is. Tegnap előtt kezdtem el nézni a Noragami-t és teljesen elbűvölt. Tegnap végignéztem és azt kell mondjam rég láttam ilyen jó animét az utóbbi időben. Jó, igen ott volt az Attack on Titan, de azt annyira túlhypeolták, hogy egyszerűen nem tudok már annyira rajongani érte. A közepe amúgy is túlságosan lapos lett. 
Viszont a Noragaminak tetszett a grafikája, jók voltak a szereplők és az alaptörténet is érdekes és szórakoztató. Bár sajnálom, hogy az egészet belezsúfolták 12 részbe, bár egy perc sem volt unalmas benne, de a végső harcon nagyon érzett az a 24 perces időkorlát. Bár a manga még jelenleg is fut, így abban reménykedem, hogy talán folytatást kap.


Kb. egy hete pedig az Arrietty-Elvitte a manó c. Miyazaki mozit néztem végre meg, amit már egy ideje terveztem. Természetesen nem csalódtam, a mester ismét remek munkát végzett. Könnyed, szórakoztató, remek látványvilág, kidolgozott hátterek, gyönyörű, élénk színek, egy édes és kissé szomorkás történet egy csenőmanó kislányról és egy ember találkozásáról. Teljesen elbűvölt. Miyazaki alkotásaiban van valami, ami semmi másban nincs. Mindig tud újat mutatni és adni a nézőknek. Nagyon sajnálom, hogy visszavonult, de azért remélem, hogy a fia folytatja a munkásságát, bár az már úgy sem lesz olyan, mint a papáé. Jobb is ha nem csak az apját másolja, hanem új utakat keres és még több és még szebb történettel bűvöli el a nézőket. :)
Szóval jelenleg ennyi anime az, amit újonnan láttam. Laci unszolására pedig meg kell még néznem a Road to Ninja-t. xD

Holnap végre találkozunk. :3 Szerda óta csak skypeon láttam és Laci elvonási tüneteim vannak. :'D
Mint Ryuk és az alma esete... Hmm.... ><
Hát izéke.... úgy kb. ennyi lenne.
További jó aszalódást mindenkinek! :D

2 megjegyzés:

  1. Hali :3 hát gondoltam írok ha már körbe nézelődtem az egész oldalon :D
    Rencs említette,hogy össze kéne hozni egy jó kis hármas beszélgetést ezért illetve mert a mlap-os nosztalgiázások miatt találtam rá a blogodra! Őszintén nagyon meglepett ,hogy még mindig ilyen aktív vagy!:D Hihetetlen komolyan..de annyira jó vagy hát ez most nagyon gagyin hangzik így de a lelkesedésed rám ragadt az olvasás közben :D
    Remélem hamar össze jön ez a beszélgetés és ne hagyd abba a blogolást!:3
    ui.eme cikk elején nem olvastam azt ,hogy a melegben mindenki megszül a szobájában...egy kicsit sem :'D
    További szép estét!
    Sayumi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa :D Hát még téged is látni errefelé? :) Bizony, jó lenne, ha összejönne. :D Rég beszélgettünk :S
      Azért én se vagyok már annyira aktív, mint fénykoromba, mikor szinte minden második nap írtam, de igyekszem. Még mindig szeretek blogolni. :) De köszi a dicséretet és azt, hogy szétnéztél :D
      Haha xD Megesik az ilyesmi :P
      Puszi :)

      Törlés