2016. február 25., csütörtök

Visszatérés

Hahóó... Ha valaki idetéved még egyáltalán. xD
Röstellem, de nagyon régóta nem jelentkeztem. A blogolást nem akartam abba hagyni, csak annyi minden történt és olyan kevés az időm, hogy nem volt kedvem írni.
A karácsony és a szilveszter szuper volt, bár azért is megszenvedtem xD De a tavalyihoz képest egy igazi álom volt. :)
Még a póló design üzletbe is belekóstoltam, a TeeTaku oldalán meg lehetett (még febr.29-ig lehet) rendelni a pólómintám, aminek tökre örültem. :)
Tényleg rengeteg dolog történt, én is változtam, befestettem elöl a hajam kékre. Persze sokaknak nem tetszik, ezt látom a fejeken, de nekem igen és a többi meg le van tojva. xD

Közben elkezdtem készülődni a nyelvvizsgára is, német... Hát.. félek xD Áprilisban megyek majd, remélhetőleg be fogok róla itt is számolni.
Az érettségi is egyre vészesebben közeledik és úgy érzem nem vagyok én még ehhez elég érett. :"D
Lacival most egész jól megvagyunk, bár vitázni mindig van min. :') De már 2 éve és 2 hónapja leszünk együtt 29-én. Nagyon durva, hogy telik az idő.
Elkezdtem újra animézni, egész sokat rajzolok mostanában, szóval kezdek visszazökkenni azzá, aki igazán voltam. Majdnem 2 év kellett hozzá... :/
Fhúh, még vissza kell rázódnom ebbe a blogolás témába. Még hirtelen meg vagyok szeppenve és semmi nem jut az eszembe, hogy miről írhatnék.
De igyekszem újra beizzítani az oldalt meg a billentyűzetemet.
Még jelentkezem. :)

Ágyő ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése