2014. augusztus 30., szombat

Nyárbúcsúztató

Jó, mielőtt leszednétek a fejem, hogy van még belőle kemény egy nap, leszögezném, hogy holnap nemigen leszek gépközelben, úgyhogy gondoltam ma írom meg ezt a bejegyzést.
Bár először rátérnék a tegnapi napra, ami egész szuperül sikerült. Sütögettünk az új anime társasággal a Nagyerdőn. Ugyanis nemrégiben létrejött a DOM(Debreceni Otaku Meet) aminek már az első találkáján is ott feszítettünk Lacival cp-ben, a másodikon is, de a tegnapira már civilbe menünk.
Még Roxy és Vifru és eljöttek megnézni a meetünket, akik a DANIME-hez tartoznak, ami egy másik, kb. 10 éve működő anime társaság. Cp-ben voltak, szóval keltettek egy kis feltűnést.
Viszont ez volt a 3 közül a leghangulatosabb összeröffenés szerintem. Már nem volt mindenki idegen, jókat beszélgettünk és minden új tagot szívesen vártunk, bemutatkoztunk és őket is befogadtuk. :D
Roxyvan és Vifruval elmentünk a Ködszínházhoz, ami végül is egy bazi nagy szökőkútszerű valami. Most ez Debrecenben a nagy attrakció. :"D
Elég sok ember kísérte figyelemmel azt, hogy Vifru Yamuraihaként (Magi) feszít a vízben és Roxy macskának öltözve szintén ott lubickol mellette (nem szó szerint, a víz jéghideg és persze csak lábszárközépig ér kb.), miközben Laci fotózott. xD
Eközben én a partról figyeltem az eseményeket és én voltam a kellékes. Vagyis a tartó. De már ha így állunk, akkor rólam is lőtt Laci pár fotót. :)


Ezután elváltak útjaink és Lacival meg egy másik lánnyal visszaindultunk a meet helyszínére. Nagy nehezen szereztek tűzifát (odahordták az erdőt xD). És elkezdődött a sütögetés, bár sokan pókereztek, soloztak, iszogattak. Hangulatosan telt az este, sok mindenkivel összehaverkodtam és jókat beszélgettünk meg röhögtünk. Még anyutól is kérezkedtem, hogy had jöhessek a 10-es busszal. Igaz, nem fogadta a legszívesebben, de végül belement és nagyon jól szórakoztunk. :DPár vicces pillanat:
1. Betámadták az egyik újoncot törölgetőpapírral és nem bírtam megállni, hogy ne rajzoljak rá vmit. :D

2.Ülünk Lacival és Timoval a buszmegben, erre odajön 2 külföldi lány, és kérdezik angolul, hogy ebből a megállóból megy a busz ide és oda? Timoval készültünk rávágni, hogy "Yes." , erre Laci lecsitít minket, hogy várjatok, most bizonyítom az angol tudásom. Mert tudni kell, hogy ezelőtt 2 angol csávó jött oda hozzánk és kérdeztek valamit, de én meg nagyban telefonáltam, erre csak ennyit hallok : -" Sorry, but I no!"
Szóval volt mit bizonyítania. xD Rákészült, hogy na ő majd most megmutatja, hogy akár felsőfokú angol nyelvvizsgát is képes lenne letenni ezzel az ismeretanyaggal, erre megszólal a mellettünk ülő nő : "Yes."
A két csajszi boldogan arrébb állt, Laci pedig magába zuhant. De a troll nő még azért adott egy végső csapást. Elkezdi Lacinak : "-Ha gondolod visszahívhatom őket, hogy tudjatok velük beszélgetni."
Hopszi. :'D


3. Épp battyogunk az utcán az emberrel (László úr) és egy csajjal, amikor látjuk, hogy Timo nagyban kutyagol, füles a fülében, felénk néz, de nem lát minket. Laci meg erre betámadja hátulról, szegény gyerekben megáll az ütő és még a chips is kidurran a táskájában. xD (Y)

Szóóóval volt elég indok a nevetésre. :D
Bár a darázscsípésem nem javult addig, amíg ma nem vettem gyógyszert meg kencét rá.
Amúgy volt itt az uram. :) Sajna elég depisek voltunk mind a ketten. Ez volt a nyár utolsó találkozója és majd egy hét múlva látjuk egymást. :'( Szörnyű lesz. Annyira megszoktam, hogy nyáron egy héten 3,4 vagy akár 5 alkalommal is tudtunk találkozni. Most meg... Egy héten max. (ha nem lesz pénteken faktom) 2 alkalom... T____T

Viszont soha nem volt még ilyen jó és eseményekkel teli nyaram. Kb. 2-3 alkalommal voltunk fürdőben, voltunk meeten, mászkáltunk Lacival egymáshoz, voltunk Sátoraljaújhelyen bobozni és a szerencsi Csokifesztiválon meg a Vekerin is. Eladtam életem első képét, voltam 3 hétig melózni. Animéket nem nagyon volt időm nézni, de rajzoltam egy csomót és tegnap azt is megéltem, hogy az egyik kedvenc magyar rajzosom, Ryltha ingyen rajzolt nekem egy Himitsut a saját stílusában. Egyszerűen gyönyörű lett. :3 Itt megnézhetitek!

Ez a nyár erősen a cp-ről szólt. Meeten sok kép készült rólunk. Még nem is tettem fel blogra egyet sem, most ezt is megteszem:
Itachi cp-ben Laci :3 (első meet)

Itachi és Konan :D (első meet)

Konan cp-ben én :D (első meet)
Második meeten. A chipses lány. xD Ebből a chipses képből úgy érzem még fog készülni pár.
Kb. úgy minden meeten. xD

Lolitachi XDDDDDD 

Gothával a háttérben :D

:D ♥
3. meet. A pszicho késes csaj és a troll szalonna este a hagymás kenyérrel :"D

Szintén 3. meet. Pszicho chips #2. :D :D

A többiekről nem teszek fel képet, én se szeretném, ha valaki csak úgy képeket pakolgatna fel a blogjára rólam... :)

Persze azt még hozzátenném, hogy tök büszke vagyok magamra, ugyanis 3 rajzháziból 1 kész van! Nálam ez nagy szó. Mindent az utolsó pillanatokra hagyok. xDDD Lol. .:"D

Hmm.... kb. ennyi lenne. Sok emlékkel, új baráttal, némi könnyel, rajzzal, egy gyönyörű FMA zsebórával :3 búcsúzom a 2014-es nyártól és nagyon várom a 2015-öst. xD :"D
Itt megtaláljátok a nyárról szóló blogbejegyzéseimet is -->

Bár most nem vagyok még!!! annyira depis mint tavaly, de még itt a holnap és a tudat, hogy ez az utolsó nap.... :( Félek a jövőtől. :S
Nos, így búcsúznék el a nyártól T_T .
Pá! :'(

2 megjegyzés:

 1. Örülök,hogy ilyen jó nyarad volt *_*
  S ne izgulj októberben találkozunk..ha másért nem is emiatt majd megéri várni az októbert.:P
  Jó sulikezdést holnapra!:*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :)
   Dejóóó :D Már várom. Remélem összejön :)
   Köszi xDDD Neked is így utólag :"D

   Törlés