2016. november 14., hétfő

Cosplay láz és Milloween

Yo minna!

Egy ideje nem írtam, mert nem sok időm volt, hisz gőzerővel dolgoztam a Kindred cp-n, ami magamhoz képest időben elkészült. Kb. 2 hétig egyetlen egy kivételével minden egyes nap hajnalig dolgoztam vele. Retard blogon a készítés folyamatait is megnézhetitek.--> 
Csütörtök hajnalban lettem kész az utolsó simításokkal és szombaton volt a con. Pénteken leszálltam suli után a vonatról Debben és onnan Lacival együtt jöttünk hozzánk, mert itt volt az összes cucc és egyszerűbb volt tőlünk menni, hiszen ő messzebb lakik.

Kb. 5 és fél órát aludtunk és szombat reggel 6:30-kor keltünk, mert be kellett menni a debreceni vasútállomásra. Egyrészt azért, hogy felszedjük a többieket, másrészt azért, mert az IC nálunk nem áll meg, csak Debrecenben. Minden simán ment, ami büdös volt, hisz nekünk semmi sem megy egyszerűen. Itt már éreztük, hogy valami nem lesz jó... 6-an mentünk összesen és az oda út tök jó volt. Az IC nagyon modern volt, még sose ültem ilyenen, pedig mentem már jó párszor vele. :O Dante hozott magával egy tök aranyos csajt, így 4-en cseverésztünk a kb 1,5 órás úton. Odaértünk, leszálltunk és elindultunk. Egyedül Laci ismerte az utat és egyből oda is találtunk. Nos, a környék minden volt, csak barátságos nem... Aggódtunk is, hogy itt sötétben milyen lesz visszafele az út... :|

Végül elértünk a művelődési házig, ami nagyon le volt pukkanva. Itt már érződött, hogy semmi jóra nem kell számítani és nem is voltak túl nagyok az elvárásaink, hisz voltunk mi már sok conon, köztük a DérConon is, ami valljuk be, nem lett túl sikeres, de még azt is tudtuk élvezni.
Nem sokat álltunk sorba, hisz alig voltunk. Programok nem nagyon voltak,  kemény 4-5 árus volt. Soha nem jöttem még el úgy conról, hogy ne vegyek valamit, de most üres kézzel távoztam. Az egyik csaj az öltözőben felismert és ilyen szintű gyűlöletet talán nem is éreztem még. Úgy fogott velem kezet, mintha közben megátkozna. Elég frusztráló volt. A másik lánnyal megbeszéltük, hogy csinálunk közös képet, de kb leszart. xD
Hamar beöltöztünk. Iszonyat kényelmetlen volt a pata, Laci pedig a maszktól nem látott és a karmok is szorították a kezét. Nevezni akart Lol versenyre, de egybe esett volna a cp versennyel és nem akarta a Lol-os versenyt választani, hisz tudta , hogy milyen sok energiám és időm van belefeccolva a cp-be. Szóval lehúzta magát. 13:30-kor lementünk a cp versenyre és akkor bejelentették, hogy fél órát csúszni fog. Nagyon sajnáltam szegényt, hisz akkor simán tudott volna játszani, ha ezt előbb mondják. :(

Igazából szinte egész conon ott ültünk az egyik terembe a széken és néztünk ki  a fejünkből. Meg is beszéltük, hogy cp verseny után húzunk haza, mert semmit nem tudunk csinálni. A csajszi, aki velünk jött is benne volt ebben, egyedül Dante nem akart jönni, mert vett 6 db tombolát.
Engem semmi pénzért nem tudtak volna ott tartani. xD

A cp verseny is egy katasztrófa volt. Eleve csúszott, csak nem tudom, hogy miért. Kemény 7 nevező volt és se bevonuló zene nem volt, de még valakinek a karakter képét se tették ki vagy találták el.
A közönség még annyira se méltatta a szerencsétlen cpseket, hogy egy kis tapsot produkáljon. Az én nevemet be se mondták, csak annyi volt, hogy: "K. László és párja". Köszönöm. xD (Y)
Laci feltámogatott a színpadra, hisz a patában nehéz járni és egyensúlyozni, nagyon kevés az a felület, amin jársz. Kemény 1,5 percet töltöttünk a színpadon és a bemondók még a szavunkba is vágtak. Konkrétan leszartak, csak legyenek már túl ezen az egészen. Elég kínos volt.
Számomra az is érdekes volt, hogy Thor mit keresett a zsűriben, hisz az egész cp-jét Loki csinálta a Mjölnireket pedig vette. :'D Annyi köze van a cp-zéshez, hogy beöltözik egy más által elkészített jelmezbe. Kicsit gáz volt ez az egész számomra.

Fél 6-kor lett volna az eredmény hirdetés, de mi már 3 órakor átöltözve menekültünk a vonathoz, hogy a 15:30-as ICvel végre eljöhessünk onnan. Amúgy is sejthető volt, hogy ki nyeri és ő meg is érdemelte, de a zsűri kedvencét továbbra sem értem. Mind1, igazából már leszartam, tudtam, hogy a mi cp-nk semmibe nem volt nézve. Csak haza szerettem volna végre jutni.
De előtte volt még egy kínos beszélgetésem az előző utálkozó csajjal. Arról érdeklődött, hogy miért ilyen népszerű a Retard Művek és hasonlók. Megmutatta az ő oldalát és mondtam is, hogy ismerem és tényleg piszok jól rajzol, de miért kell engem ennyire feltűnően utálni?!
Olyan rosszul esett, hogy a cp-nk le volt szarva, utálatosak voltak az emberek és még vásárolni se tudtam mit. Egy katasztrófa volt.
Esküszöm az egészben az oda út volt a legjobb.

Végül 5-re beértünk Debbe és Lacival elmentünk és vettünk egy giga gyros tálat, csak közben pacalra áztunk. Végül 7-re értünk haza fáradtan, csalódottan és csurom vizesen.
Hamar be is aludtunk és a vasárnapunk is csak lustulással telt. Azért örültem, hogy pár órára, de magamra ölthettem azt, amin 2 hétig melóztam, csak eléggé elvette a kedvemet az, hogy mindenki magasról tett ránk. Még a kibaszott nevemet se voltak képesek bemondani. xDDD :'D
Na, mind1. Legalább vonatoztunk egyet és Lacival voltam. Ennyi jó volt benne. Tokajon keresztül mentünk és a vonat a hegy lábánál haladt el és közben ködös volt minden. Iszonyat szép volt. :)
Szóval minden rosszban van valami jó, de tanulság: SOHA TÖBBET MILLOWEEN!!!
Nah, majd még jövök.
Páá! ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése