2015. március 2., hétfő

Rajzocskák :>

Ahoy minna! :D
Tegnap egész nap rajzoltam. Próbálgatom a Photoshoppal való színezést.Meg akarok maradni az animés stílusnál, de realisztikusabban akarom ábrázolni azt. :)
Ezzel a Himitsuval szenvedtem délután. A feje fura, de maga a bőre az tetszik. :)

Ezt egy csaj kérésére csináltam, az ő saját karaktere csak az én stílusomban.

Ez a kis képregény pedig már az éjszakai agymenésem. Nagyon éreztem már a hétfőt. Szegény Sayumit sikerült is vele facebookon kiakasztanom. xD Ehh. Gomen. De már megálmodtam a folytatását is, csak még meg kell valósítani.


Eztetet pedig ma műveltem rajzórákon. Attila bácsi kitalálta, hogy ma vizsga feladatozzunk, tehát ez elég súlyosan bele fog számítani az év végi jegyünkbe. Ma csendéleteztünk.Még 3 ilyen vizsgaszerű feladat lesz: egy portré, egy egész alak és gondolom egy félalak. Elvileg. ><
Ezt a képecskét 3x45 perc alatt kellett elkészíteni, A/2-es méretben. Szabadon választott technikával. Természetesen a szívem csücskét, tehát az akvarellt választottam. Igaz, az akvarellel vigyázni kell. Mivel nem fedő festék, így ha valamit elrontasz azt nem nagyon lehet kijavítani. Furcsa mód akvarellel sokkal gyorsabban haladok, mint fedőfestékkel és biztosabb is vagyok vele, mint a temperával. Élveztem csinálni és egyáltalán nem izgultam. Úgy vagyok vele, hogy van még 3 ilyen feladat, és ha egyet elrontok, az nem a világ. Amúgy is 3.-ba egy csendéletet elrontani már elég szégyen szerintem.

És így utolsóként egy összehasonlítás. :)

Úgyhogy most hoztam nektek pár rajzocskát mára. :3
Végre megint alkotós kedvembe vagyok, még most is szívesen rajzolnék egy Himitsut. Mondjuk még lehet belefér majd az időmbe. Ugye ma anyuékkal színházba megyünk este 7-re. A Marica grófnőt nézzük meg, ami ugye egy operett. Már várom. :3 Gyorsan hazajöttem, ettem, aztán hajat mostam, körmöt festettem, házit csináltam(ami nagy szám, én este 7-kor kezdek el tanulni xD) és tanulni szerencsére nem kell holnapra. :>
Nos, elég hosszúnak ígérkezik az előadás, úgyhogy lehet nem írok ma már róla. Majd egy kövi bejegyzésemben ejtek pár sort arról, hogy milyen volt.

Ennyit mára.
Csóka. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése