2012. január 6., péntek

Én, mint Porondmester! xD


Háj emberek! ^^ Végre itt a péntek, ami azt jelenti, hogy no suli és sok szunyi *-* :3
A cím talán kicsit furán hangozhat, viszont a ma kialakult szitu miatt szerintem pontosan rám illik a porondmester szerepe. De mi is ez a már emlegetett porondmester?
Gondolom, mindenki volt már cirkuszban vagy tv-ben látott már ilyet. Gyengébbek kedvéért egy bazi nagy sátorban sok ember számukra viccesnek tartott (mert szerintem rohadtul nem az x”D) előadást néz meg. A porondmester az, aki vezeti a műsort de ő maga külön számmal nem igazán rukkol elő. Viszont mindent ismer a színfalak mögött és előtt is. Karba tett kézzel élvezi a műsort és közömbös arckifejezéssel nézi végig egy elszállt artista utolsó fellépését, s egyben elbukását. Nevet a sok bohócon, akik azt hiszik viccesek de közben csak a gyerekeket kápráztatják el. Úgy pattognak jobbra balra mint a bolondok és színes öltözékekben, egy kiló smink alatt illegetik magukat a kedves publikumnak. Ez vagyok én, a porondmester. Az osztálytársaim a bohócok vagy a beképzelt artisták. Az iskola az én cirkuszom, s az eszem a fegyverem.
Nevetséges, hogy 14 éves lányok belekötnek a 12 évesekbe. Persze én sem szeretem a hatodikosokat, mert tényleg nagyon el vannak szállva, de azért 197 kommentes veszekedés a Facebookon mára felért nekem egy kötelező olvasmánnyal. Nem folytam bele, mert semmi közöm hozzá, szóval csak a háttérből néztem az eseményeket. Hogy miként csicskáz le egy nyolcadikos egy hatodikost, miként veszekednek értelmetlen dolgokon a neten (amihez külön értelmező kéziszótár kéne, mert kétszer is el kellett valamit olvasnom, hogy felfogjam vajon mit akarhatott ez jelenteni. Vagy csak kódolva írnak, de kajak nem értem :”D) és még sorolhatnám napestig.
Viszont be kell vallanom, iszonyatosan szórakoztat a szitu :”D Ráadásul mind a két felet elég jól ismerem és meglepő mennyire tudnak hazudni. Néha milyen jó is lenne beszólni valakinek, hogy:
(én):-Hol a könyv?
(xy):-Milyen könyv?! :O
(én):-Az, amiből a hazugságaidat olvasod ;D
Muhahahahahahhaha :))

Szóval csendes megfigyelőként tengetem magamat a saját cirkuszomban egy véget nem érő előadásban ami néha jó és egyaránt rossz is. Persze minden jónak vége szakad egyszer, de az előadás nem állhat le! Mindenki a helyére, felkészülni, ééééés KEZDÉÉÉS! (showtime!!! ;D )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése